Maanantai-Apulanta

"Maanantai ei ollut taaskaan kaikkein armelian"

Aamulla ei meinannut herätä. Ensin allergialääkkeet ja pesemään hampaat. Sitten aamupala. Kaapit täynnä tyhjää. Oikein upeaa. Kaapissa on muroja, hyvä. Pitää valita vaatteet. Torstaina luokkaretki, pitää säästellä parhaita vaatteita ja valita joskus myöhemmin lopulliset vaatteet luokkaretkelle. Oho, ompas kello jo paljon. KIIRE!

Kuulostaako tutulta? Minulla ainakin maanantaiaamuisin kaikki käy juuri noin nihkeästi. Ja en maininnut edes hiusten harjaamista tai äiskän käskyä: "Petaa sänky! Tee sitä ja tätä!" Äääh, onneksi maanantai alkaa saksalla ja ei tarvi mennä kavereitten kautta, kun olen ainutt, joka lukee saksaa. Rubiinikin muuten lukee sitä, mutta meillä on ihan eri matka kouluun.

Toinen TÄRKEÄ KUULUTUS!!!

Prinssi Kaspianista on tehty elokuva! Se on siis yksi Narniaan kuuluva kirja. Milloinkohan se tulee Suomeen? Hmm, riennän heti katsomaan sitä.

Myös Cornelia Funken kirja Mustesydän kirjasta on tehty elokuva! *tuulettaa* Se saapunuu Suomeen joskus tammikuussa 2009! Sekin pitää mennä katsomaan. Sehän on siis englanninkielisellä nimellä Inkheart.

Ja toinen Cornelia Funken kirja Rosvoruhtinas on myös elokuvana. En tiedä milloin se on tullut, tuskin on edes ollut elokuvissa... Löysin sen kumminkin tänään kaupasta ja tarkalleen ottaen katson sitä koko ajan.

Ei jaksa enempää, Smaragdi

P.S. Lukekaa David Eddingssiä ja Cornelia Funkea! Puhun enemmin Eddingssistä ensi kerralla, kun on aikaa.